Povestea noastra

…incepe cu cativa ani in urma, odata cu noptile senine de vara in care priveam cerul instelat de pe capitele de fan din gradinile de pe dealuri…si cerul era mai instelat decat alte ceruri, si aerul era mai parfumat decat pe alte meleaguri, si mancarea avea un gust mai bun chiar decat acasa…asa ca ne-am zis ca ar fi nimerit sa ne facem un “acasa”departe de “barlogul” nostru din timpul saptamanii
…si asa s-a nascut “La Bilcesti” - locul unde fugim negresit la sfarsit de saptamana pentru a regasi mirosuri si gusturi din copilaria petrecuta la tara la bunici…totul pentru a regasi casa in care s-au nascut copii, casa care a cunoscut si protejat 3 generatii, casa care a renascut frumos dupa luni intregi de munca, casa noastra departe de acasa.

“La Bilcesti” este locul care pe noi ne-a inspirat an de an sa ne schimbam perceptia asupra ceea ce inseamna sanatos, locul unde am inceput sa ne crestem copilul asa cum credem noi ca e mai bine…pentru ca simplitatea si echilibrul din jur ne-au facut si pe noi sa vedem lucrurile mai limpede si ne-a ajutat sa ne mentinem mai sanatosi si mai fericiti.


Da, suntem un loc mai altfel, cautam solutii mai “altfel” atunci cand se poate si mancam mai “altfel”. Pentru cei interesati de un week-end “mai altfel” sunteti bineveniti sa ne pasiti pragul si sa degustati ceea ce iese din mainile noastre si sa experimentati natura, pamantul, plantele, florile si tot ceea ce cunoastem si incercam sa cunoastem si noi in jur.V-am starnit interesul? Sper. Pentru ca asta era si intentia. Si noi abia asteptam sa ne inconjuram de mai multi oameni care impartasesc aceleasi valori ca si noi. Haideti “La Bilcesti” sa ne cunoastem!