Unde te asteptam
Camera "albastra"

Este cea mai mica, dar compenseaza prin baia cu cada si cele mai mari dimensiuni din toata casa. Camera are ca si toate celelalte un pat dublu si o comoda cu sertare pentru haine. Ferestrele camerei dau spre ulita mica si spre curtea vecinilor care au in cea mai mare parte a anului o capita de fan de straja unui tei frumos mirositor in luna iunie.

Camera "Verde"

Este cea mai luminoasa camera a casei, pentru ca este singura care beneficiaza de 2 ferestre. Una dintre ele este pe fata casei - asadar are vedere catre munti, catre curtea si gradina noastra cu flori si cealalta pe lateralul casei, spre 2 gradini – cea a vecinei e plina tot timpul anului de flori, de capsuni sau de pere cazute pe jos toamna

Camera are pat dublu si o comoda cu rafturi pentru haine plus o baie mica cu dus.

Camera "Roz"

Este o camera intima cu vedere spre aceeasi gradina plina cu flori/capsuni sau pere a vecinei. Recomandabila tot timpul anului dar in special in lunile iulie-august cand infloresc tufele de iasomie si lamaita ale vecinei si mirosul invadeaza camera (tufa noastra mai are un pic pana creste, dar e pe drumul cel bun :)

Camera are pat dublu, o comoda cu rafturi pentru haine si o baie mica cu dus.

Apartamentul cu baia verde

Este situat la etajul 2 al casei si are pe langa camera cu cel mai generos pat dublu si o baie cu dus inca o camera de zi cu canapea extensibila si un dulap pentru haine

Camera de zi are si un balcon mic cu vedere spre munti, locul ideal de savurat o cana de ceai si citit o carte in timp ce mai arunci un ochi catre privelistea spre muntii Iezer din zare.

Daca veniti cu copii, recomandam unul dintre apartamente datorita spatiului mai mare de care va veti putea bucura.

Apartamentul cu baia galbena

Este cel de-al doilea apartament de la etajul 2 al casei. Si el beneficiaza de o suprafata generoasa, cu pat dublu, baie cu dus si un living cu canapea extensibila si dulap pentru haine.

Este camera unde florile de par iti bat in geam primavara si de unde (mai nou, din pacate) poti vedea si turla bisericii satului, datorita defrisarilor masive din ultimii ani :(

  
Pe scurt...

Aceasta este casa noastra. Nu avem o curte prea generoasa din pacate, dar pentru cei ce vor sa-si intinda o patura la soare sub umbra de cires – avem o curte alaturata cu tufe de zmeura si cu copacei de liliac de care te vei putea bucura in liniste.

Nu avem un prieten necuvantator al nostru, dar pisicile vecinei ne fac vizite in fiecare zi, si se simt destul de acasa in curtea noastra mica.

Este un loc placut, linistit, de unde vei putea privi transhumanta “live” pe geam (oile din satul vecin ne traverseaza satul pentru a urca si a cobori de la munte) , si unde te vei bucura sa auzi talangile vacilor in fiecare seara pe la orele 18:00 cand vin de la islaz. Da, miroase si a balegar si a fan si da, mai e si un pic de praf si noroi pe alocuri pentru ca esti la tara! Dar noi tocmai de acest farmec ne bucuram, si speram ca si tu vei putea aprecia acelasi lucru.